Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на жертвите от

...
Народното събрание почете с едноминутно мълчание паметта на жертвите от
Коментари Харесай

Депутатите с минута мълчание за жертвите в Бургаско

Народното заседание уважи с едноминутно безмълвие паметта на жертвите от наводненията в Бургаско. Депутатите показаха своите дълбоки съболезнования и състрадание към фамилиите и околните на починалите.

В началото на пленарното съвещание ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев означи, че страната ни скърби за жертвите от наводненията в Бургаско, а в Община Камено е ден на печал в памет на починалите.

" Солидарни сме със скръбта и болката на фамилиите и околните на починалите и ги уверяваме, че не са сами в тези мигове на тествания ", акцентира ръководителят на Народното събрание. Той изрази откровена съпричастност към всички поданици на засегнатите от бедствието региони.

Най-важното сега е държавните органи, локалната власт и жителите да обединим напъните си за превъзмогване на последствията от водната буря , съобщи Димитър Главчев.

Народното събрание стартира работа с разискване на първо четене на законопроект за допълнение на Закона за ограничение на административното контролиране и административния надзор върху стопанската активност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР