Народното събрание е рекетирано от една парламентарна група - ДПС,

...
Народното събрание е рекетирано от една парламентарна група - ДПС,
Коментари Харесай

Духът на Доган витае в парламента, разкри Симеонов

Народното заседание е рекетирано от една парламентарна група - Движение за права и свободи, скочи и Валери Симеонов по време на дебатите за Закона за вероизповеданията.

Осем милиона лв. задължения били във опциите на Движение за права и свободи съгласно него. Ахмед Доган можел да помогне на мюфтийството, по думите му.

Заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов му направи забележка да не приказва за човек, който не е в залата.

" Не съм уверен, че не е тук ", отговори водачът на НФСБ и изясни, че той " духовно се рее в Народно събрание ".

Държавата полегнала пред Движение за права и свободи и Ахмед Доган, като му дала ТЕЦ-Варна. Те пари имат, уточни той Движение за права и свободи. Движение за права и свободи командва парада в страната, ядоса се Симеонов.

Това не мога да приема, акцентира патриотът. А мюсюлманското изповедание било, както той го дефинира " едни набучени джамии, в които никой не влиза ".

Няма да ги извършите мюсюлмани, акцентира Валери Симеонов и прикани ГЕРБ да не се хващат на тази въдица.

Цветан Цветанов прикани да се понижи напрежението. Нека не разделяме България на мюсюлмани и християни, настоя заместник-председателят на ГЕРБ.

Да бъдем виновни, изиска още той. Нека не се заиграваме с етническия мир, съобщи Цветанов. Няма договорка за опрощаване на задълженията, по думите му. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР