Народното събрание е отворено за всички. Има си ред, при

...
Народното събрание е отворено за всички. Има си ред, при
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ: Всички изследвания показват, че хората не искат служебно правителство

Народното събрание е отворено за всички. Има си ред, при който обаче жители, посетители, институции и неправителствени организации могат да посещават Народното събрание. За станалото в сряда би трябвало да питате НСО.

Със сигурност госпожа Караянчева не е издала заповед за извеждането на майките с деца с увреждания и госпожа Манолова, както и други политици. Точно политиците се пробваха да подреден един не изключително добър театър, само че това може би е обикновено, тъй като влязоха под прожекторите. Политическият пърформанс, който се пробваха да създадат някои, е неприятен, тъй като използваха хора в неравностойно състояние.

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Александър Иванов във връзка свадите в постройката на Народно събрание от сряда.

"Събирането на кворум е обвързване на ръководещите и се вижда, че последните дни ние събираме кворум и Народното събрание работи. Винаги е имало дни, когато е кворум не се е събирал. Сега имаме и сътрудници под карантина.

Нормално е опозицията да не се записва. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи постоянно са разгласявали, че са съпротива на това държавно управление, само че отново ще повторя, че Народното събрание работи обикновено ", безапелационен бе Иванов.

"Несериозно е да се приказва, че министър председателят не идва в Народното събрание. Българска социалистическа партия не идваха 3 месеца на работа и очевидно са пропуснали, че той тогава отговаряше постоянно на всевъзможни въпроси, в това число и на техни. Не мога да се съглася и с изказванията на сътрудниците от Българска социалистическа партия, че изборните правила са неточни.

Оставихме хартиените бюлетини, с цел да може всеки български жител да употребява правото си на глас, тъй като има български жители, които отхвърлят да гласоподават машинно. Ако оставим единствено машинното гласоподаване, ще изгубим тези жители за редица избори напред ", безапелационен бе депутатът от ГЕРБ.
"Всички в ГЕРБ поддържаме демократичните и мирни митинги. Повечето проучвания демонстрират, че близо 70% от хората не желаят служебно държавно управление. ГЕРБ носи отговорност за всички жители - и за тези, които са площадите, и за милионите, които не излизат на улицата.

Предстои ни доста тежка зима в обществен и стопански проект, освен на нас, а на целия свят. Ние би трябвало да се нагодим към тази обстановка, както се нагодихме към пандемията, тъй като за мен България се оправи най-добре в целия свят с ковид ", приключи Александър Иванов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР