Народно читалище "Развитие - 1903" в село Остров, община Оряхово,

...
Народно читалище "Развитие - 1903" в село Остров, община Оряхово,
Коментари Харесай

Базар за дрехи организират в оряховското село Остров

Народно читалище "Развитие - 1903 " в село Остров, община Оряхово, провежда базар за използвани, само че непокътнати облекла във фоайето на читалището всеки работен ден от 10 до 12 часа, научи организация BulNews.
Със събраните средства ще отстранят вреди, нанесени от течове в библиотекатa, като цените са алегорични. Инициативата "Втори късмет за облеклата " ще продължи през целия месец септември, заяви кметът на селото Ирена Станкулова.
"Сега в читалището са организирали като магазинче. Те са облекла втора ръка, които подаряват наши поданици от градовете и от обитаемото място. Те оферират на алегорични цени, с цел да могат да си съберат някой лев, да си отстранят някоя щета ", сподели тя.
Тази година е изработен ремонт на покрива на кметството със средства от финансовите разноски.
"Направихме непълен ремонт на покрива на кметството. Предстои ни да довършим ремонта, дружно с боядисване на самата постройка. Това още веднъж със средства отпуснати от финансови разноски ", посочи кметът.
Договорите за довършителния ремонт на покрива и боядисване на постройката са подписани. Срокът за осъществяване е два месеца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР