Народният представител, секретар на парламентарната група и член на Изпълнителното

...
Народният представител, секретар на парламентарната група и член на Изпълнителното
Коментари Харесай

Вяра Емилова от Кърджали: БСП е гарант за укрепване ролята на държавата

Народният представител, секретар на парламентарната група и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Вяра Емилова организира среща с членове и симпатизанти на партията в Кърджали.

Срещата е част от националната обиколка на управлението на левицата по райони и бе осъществена по самодейност на Милко Багдасаров – регионален ръководител на Българска социалистическа партия в Кърджали.

На срещата бяха показани и дискутирани главните политики на Българска социалистическа партия в ръководството на страната и обществените ограничения заложени в Бюджет 2022.

„ Българска социалистическа партия постоянно е упорствала за усилване ролята на страната и връщане на обществената страна. Нашата политика в тази посока е поредна и предвидима “, съобщи Вяра Емилова и добави, че с предложенията си за бюджета за 2022 година партията е почнала реализацията на политиките си във всички сфери на публичния живот, само че най – към този момент в обществената сфера.

Само за месец и половина Българска социалистическа партия съумя да наложи като съществена обществена политика на държавното управление част от своите цели: преизчисляване на всички пенсии, безвъзмездни детски градини, увеличение на размерите на месечните помощи за развъждане на дете, увеличение размера на майчинството през втората година до размера на минималната работна заплата, увеличение на заплатите на учителите, увеличение на компенсациите за безработица, нарастване на помощта за хората с увреждания.

„ Българска социалистическа партия има забележителен принос Бюджет 2022 да бъде най-социалният “, уточни по време на срещата Вяра Емилова.

Като зам.-председател на Комисията по туризъм тя показа, че са отделени и задоволително средства за туристическа реклама. Целта е да бъде разпространявана България на перспективни за страната ни пазари като сигурна и гостоприемна дестинация.

Срещата прерасна в една откровена, открита полемика по най-различни тематики и въпроси от обществената сфера, стопанската система, образованието, опазването на здравето и се стигне до казуса с коронавирус рецесията и анулацията на зеления документ.

Вяра Емилова отговори на всички въпроси, вълнуващи социалистите и даде обещание като отговорник за Кърджалийска област да обиколи всички общини, с цел да се запознае с локалните проблеми. Емилова пое ангажимент да спомага за тяхното решение в Народното събрание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР