Народният представител от ПГ на ГЕРБ и административен секретар на

...
Народният представител от ПГ на ГЕРБ и административен секретар на
Коментари Харесай

Варненски депутат се срещна с кметове и съветници във Ветрино и Вълчи дол

 Народният представител от ПГ на ГЕРБ и административен секретар на ГЕРБ –Варна Павел Христов организира срещи с кметовете, общинските ръководители и общински съветници от партията във Ветрино и Вълчи дол.

Депутатът задълбочено проучва сегашната и идна политическа обстановка в страната. " Интересно време се обрисува, предстоят съществени борби, само че ръководещото болшинство отпред с ГЕРБ е устойчиво и в случай че някой вещае предварителни избори, е в дълбока илюзия ", сподели националният представител. Партийният екип изрази надълбоко и откровено отвращение от втория до скоро човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, поради неговите последни медиийни изяви с груби, спекулативни и манипулативни офанзиви и нападки против политика, в чието основаване и управлението е взел участие.

" В ГЕРБ ние сме това, което сме, поради водача Бойко Борисов ", сподели депутатът Павел Христов. На срещите бяха разисквани проблемите на общините, понижаване на приходите в локалните бюджети, обществените проблеми на хора в изискванията на изключително състояние поради COVID-19, последствията от наводненията, от които бяха най-потърпевши 4 села в община Ветри  само че, както и работата по огромните планове, които са в ход. 11.7 млрд.евро ще получи България от Фонда за възобновяване на европейската стопанска система на Европейски Съюз по отношение на ковид за идващите 2 години. Те ще бъдат в поддръжка предпочитано и на общините, на хората в тях, които след бизнеса са най-засегнати от невижданите до момента размери на тази рецесия, уточни националният представител.

Срещите във Ветрино и Вълчи дол бяха извършени при съблюдаване на всички санитарно-хигиенни ограничения в изискванията на удължено изключително състояние в страната поради COVID-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР