Народният представител от парламентарната група на “Възраждане“ – Искра Михайлова,

...
Народният представител от парламентарната група на “Възраждане“ – Искра Михайлова,
Коментари Харесай

Михайлова от ,,Възраждане": Президентът връчва мандата на БСП, но да не забравим какво направиха те през последните месеци

Народният представител от парламентарната група на “Възраждане “ – Искра Михайлова, в страницата си в обществената мрежа „ Facebook “ разяснява връчването на третия мандат от президента – Румен Радев, на Българска социалистическа партия.

„ Президентът щял да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия. Те, несъмнено, ще опитат да сглобят нещо. Но значимо е да не забравим какво друго вършиха Българска социалистическа партия през последните месеци.

С влизането си в ръководството Българска социалистическа партия се зае с подмяната на партийните фрагменти на ГЕРБ със свои лични. Повече от половината членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия се оказаха с нови държавни служби. Назначенията варират от министерски съветници до чиновници в горските стопанства. Така Нинова си подсигурява преданост и партийно дългоденствие.

Още:
Подкрепиха военнотехническа помощ, която България да изпраща за Украйна. Подкрепиха разширението на НАТО. Не се опълчиха против анулацията на ветото за влизане на районен съд Македония в Европейски Съюз. Съгласиха се Министерски съвет да приключи доставките на газ от Газпром към България, макар че всеки ден приказват противоположното.
Останалото - в предизборната акция. “, разяснява Искра Михайлова.

Припомняме, че по-рано през днешния ден в телевизионно предаване доктор Костадин Костадинов – ръководителят на парламентарната група на „ Възраждане “, също съобщи, че Българска социалистическа партия няма да могат да се оправят със задачата, сложена от президента, да сформират държавно управление и ще върнат мандата най-късно идния понеделник, защото четирите партии, които желаят още веднъж да създадат кабинет, имат съществени вътрешни проблеми и позволени неточности.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР