Народният представител от "Обединените патриоти" Александър Сиди (ВМРО) ще съди

...
Народният представител от "Обединените патриоти" Александър Сиди (ВМРО) ще съди
Коментари Харесай

Напрежението расте: Александър Сиди ще съди Марешки!

Народният представител от "Обединените патриоти " Александър Сиди (ВМРО) ще съди водача на "Воля " Веселин Марешки за клюка. Това разгласи депутатът пред публицисти в Народното събрание. Повод е изказване на Марешки, че Сиди е желал рушвет от 10 000 лева от някогашния шеф на "Басейнова дирекция " в Пловдив Георги Семерджиев.

Сиди отхвърли да е желал подобен рушвет.

Тъй като Марешки още октомври 2018 година е коментирал тематиката, Сиди е изискал информация от Министерство на вътрешните работи дали са постъпвали сигнали от Семерджиев против него. На 2 ноември от министерството са дали отговор с писмо, че при направена информация в дневниците за оферти и сигнали на МВР-Пловдив не са открити данни за подадени сигнали от Георги Семерджиев.

"Най-логичното е, в случай че имаш проблем, да се обърнеш към Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ", разяснява Сиди. Според него обаче вместо към способените органи, Семерджиев и Марешки са се обърнали един към различен.

Сиди счита, че Марешки има "сериозни психиатрични проблеми ". "Когато вместо политик или аптекарски пост, се изживяваш като прокурор, евентуално имаш проблеми и смяташ, че си някаква друга персона ", добави депутатът, съобщи Дарик.

Александър Сиди има вяра, че ще завоюва делото против Веселин Марешки за клюка и ще употребява парите за самодейността на Вътрешна македонска революционна организация за създаване на монумент на Тодор Александров в Пловдив. Дори ще напиша, че Марешки и Семерджиев са донори за паметника, добави депутатът
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР