Народният представител от НФСБ и съпредседател на парламентарната група Обединени

...
Народният представител от НФСБ и съпредседател на парламентарната група Обединени
Коментари Харесай

Депутат постъпи като доброволец в Бургас

Народният представител от НФСБ и съпредседател на парламентарната група " Обединени патриоти " Валентин Касабов е постъпил като доброволец в Общинския спешен щаб на Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на НФСБ.

Той се е записал като един от хората, които оказват помощ на общинските чиновници в тежката обстановка на битка със болестта от Коронавирус 19, откакто градската администрация в морския град насочи този апел и откри парещ телефон.

Валентин Касабов оказва помощ на Социалния патронаж в Бургас в дните, когато няма изключителни съвещания на Парламента и той не е в София. С персоналния си автомобил депутатът разнася по домовете храна на дребни деца от Млечната кухня, както и на възрастни хора, които Социалният патронаж подкрепя. Народният представител се е присъединил и като доброволец в това да подсигурява храна на дежурните служители на реда на всичките 14 КПП-та в града.

" Изпълнявам човешки и цивилен дълг, тази активност няма нищо общо с политиката. Работя с подготвеност в освободеното ми, поради изключителната конюнктура, време за срещи с гласоподаватели. Разбирам, че е тежко за всички ни и считам, че всеки от нас би трябвало да помогне с каквото може ", сподели Валентин Касабов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР