Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев проведе приемен ден във

...
Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев проведе приемен ден във
Коментари Харесай

Пенсионер потърси съдействие от варненски депутат за патентоване на изобретение

 Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев организира приемен ден във Варна. Въпрос за своя база в стадион " Локомотив " сложиха пред депутата представители и треньори от единствения в града Общо събрание на колегиите " Млади стрелци ". Те чакат сключване на контракт с Община Варна, с цел да имат гаранции за използването й, както и за преустройването й за пукотевица на 60 м с лък, каквито са условията за присъединяване в надпревари. През годините клубът има обичаи в образованието в пукотевица с лък, свои вицешампиони и се радва на интерес от страна на подрастващи и младежи. Народният представител незабавно се свърза с общинска дирекция " Спортни парцели ", където са осведомени с казуса, само че следва да се взема решение на съвещание на Общинския съвет.

В приемната на депутата пенсиониран корабен инженер показа свое откритие за многофункционална  машина, предопределена най-вече за земеделие, озеленяване, спешни действия с елзахранването в дребни обитаеми места и други, която желае да патентова в България. Възрастният мъж е подал заявление и изиска подпомагане от Владимир Вълев за по-бърза връзка с патентното ведомство.

Приемната се организира при съблюдаване на наложителните епидемиологични ограничения по отношение на изключителното състояние поради COVID-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР