Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област д-р Христо Грудев

...
Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област д-р Христо Грудев
Коментари Харесай

Народният представител д-р Христо Грудев проведе приемна в Асеновград

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област доктор Христо Грудев организира открита приемна в Асеновград. По време на нея доктор Грудев се срещна с недоволни асеновградчани, оплакващи се от неудобствата, породени от работата по Водния цикъл.

Хората изрекоха своето терзание по отношение на честото прекъсване на водата и незавършените ремонтни действия. Имаше и изразено неодобрение от сериозните финансови корекции, наложени на Общината, поради погрешно извършени публични поръчки. Санкциите на Управителния орган са доказани от Върховен административен съд и това води до сериозна финансова тежест, както за общината, по този начин и за нейните поданици, споделиха присъстващите на приемната. Д-р Грудев се съгласи с изказванието на присъстващите на приемната, че по тази причина би трябвало да се търси отговорност от нези, които са позволили да се стигне до тук.



На приемната пристигнаха и възмутени пенсионери, които се оплакаха от председателката на пенсионерски клуб в града, която дели хората по партийна принадлежност и всява ненужно напрежение измежду възрастните хора.



Имаше и жители, недоволни от сметосъбирането в града. По думите им има квартали, в които контейнерите са цялостни дни наред и хората са обезпокоени, че със стопляне на времето ще плъзнат болести.

По време на приемната шефът на СОУ “Княз Борис “ помоли за подпомагане по отношение на построяването на поливна система, която е пропусната в плана за възобновяване на просветителната конструкция по Оперативна програма “Региони в напредък “ на общинската администрация. Въпреки този пропуск, доктор Грудев увери, че общинските съветници от ГЕРБ – Асеновград ще поддържат настояването за създаване на поливната система, само че ще наблюдават прецизно за осъществяването.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР