Народният представител от ГЕРБ и бивш здравен министър Костадин Ангелов

...
Народният представител от ГЕРБ и бивш здравен министър Костадин Ангелов
Коментари Харесай

ГЕРБ дават Кацаров на прокуратурата за неупражнен контрол върху директора на МБАЛ Лозенец

Народният представител от ГЕРБ и някогашен здравен министър Костадин Ангелов дава Стойчо Кацаров на прокуратурата поради неупражнен надзор върху някогашния към този момент.

На брифинг в Народно събрание депутатът показа тревожни данни- изп. Директор, назначен от Стойчо Кацаров - Радосвет Горнев сключил самичък със себе си трудов контракт и по този начин си давал заплата . Това, както предизвести Костадин Ангелов е довело до корист с обществени средства в размер на над 40000 лв..

В същото време КПКОНПИ открива спор на ползи на Радосвет Горнев . За това е осведомен и служебният министър, както сподели проф. Ангелов. Също по този начин звеното за вътрешен одит е проверило лечебното заведение. Министърът на опазването на здравето е знаел за тези дейности на изпълнителния шеф на МБАЛ Лозенец, уточни още националният представител от ГЕРБ. Той попита още прикривал ли е Стойчо Кацаров противоправни дейности на Радосвет Горнев.

Костадин Ангелов алармира с изключение на прокуратурата и икономическа полиция дали Кацаров като принципал на лечебното заведение е упражнил надзор. Сигналът против Кацаров е даден на проф. Костадин Ангелов от лекари в МБАЛ Лозенец и от членове на управлението на лечебното заведение.
 Болница
Болница " Лозенец " отхвърли обвиняванията за финансови злоупотреби

Стойчо Кацаров изнесе информация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР