Народният представител от БСП Елена Йончева коментира в Хасково управленската

...
Народният представител от БСП Елена Йончева коментира в Хасково управленската
Коментари Харесай

Елена Йончева: Даваме Кумгейт на прокурор

Народният представител от Българска социалистическа партия Елена Йончева разяснява в Хасково управническата рецесия, кумгейт и Делян Добрев.

" Ние към момента не знаем дали моделът Добрев е модел на ГЕРБ ", само че той се състои от три елементи, съобщи Йончева. " Първата е наглото назначение на основни позиции в общината на свои родственици, втората е нарушаването на Закона за държавния чиновник и третото най-важното е основаването на икономическа формация, която насочва европейски, държавни и общински пари към избрани компании ", сподели Елена Йончева.

Според нея оставката на Добрев не е толкоз значима, по-важното е " господин Добрев и метода, който въплъщава дали напуща политика и къде отива по-късно, тъй като приказваме за незаконна скица, която би трябвало да се проверява ", разяснява Йончева.

На въпрос на Дарик Българска социалистическа партия чака прокуратурата да се самосезира или...?,  Йончева съобщи, че приготвят сигнал до прокуратурата, както и до Държавната комисия за определяне и противопоставяне на спор на ползи. От Българска социалистическа партия Хасково през днешния ден също желаеха оставката на кмета. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР