Народният представител и заместник-председател на Народното събрание от Изправи се.

...
Народният представител и заместник-председател на Народното събрание от Изправи се.
Коментари Харесай

Дончева: Подаването на топката между ИТН и ДПС говори за отдавна създадени трайни отношения

Народният представител и заместник-председател на Народното събрание от „ Изправи се. БГ. Ние идваме “ Татяна Дончева видя подаване на топката сред Има Такъв Народ и Движение за права и свободи. Това тя разяснява пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Според Дончева, в случай че Народното събрание направи стъпки, в които ГЕРБ и Движение за права и свободи имат основна роля, нещата ще се върнат обратно. „ Вие виждате, че от няколко дни има едно подаване на топката сред Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, което недвусмислено приказва за основани от дълго време трайни връзки, които са на процедура реализирана предварителна консолидация “, безапелационна бе тя.
 Росица Кирова към Татяна Дончева: Не сме имали подобен противен водещ, знаем кой ви заплаща Росица Кирова към Татяна Дончева: Не сме имали подобен противен водещ, знаем кой ви заплаща
Зам.председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ и Татяна Дончева си спретнаха противен скандал. Дончева предизвести депутатката да...

Дончева даде за образец за подаването на топката сред двете партии в разпределението на основни комисии в Народното събрание. Ако се получи с третия мандат една сглобка, за която считам, че не е изключено – Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ тогава също ще върнем обратно, уточни Дончева.

„ Ключът е в „ ИТН “. Ако Има Такъв Народ не желаят да вземат участие в държавно управление, вие разбирате, че не могат да се получат гласове. Сега занапред ще анализирате кой кого управлява и дали не сме изправени пред замяна на смяната “, съобщи тя.

Според нея всичките разновидности за избори са неприятни – кой е най-хубавият от неприятните е мъчно да се реши и би трябвало да се одобри това, което е. По думите й болшинството би трябвало да реши по кое време ще се проведат изборите, нищо, че се наричало „ съпротива “. " Каквото кажат – това е, ние няма да се противим на никакви дати. Ако се получи изборите да са „ 2 в 1 “, ще бъдем на съревнование „ 2 в 1 “, акцентира Дончева.

Тя счита, че в случай че депутатите не се вразумят и би трябвало да се вкара на някого принудително ум, третият мандат за сформиране на държавно управление не е реалистична задача.
 Татяна Дончева: Пламен Николов няма право самичък да отдръпна кандидатурата си Татяна Дончева: Пламен Николов няма право самичък да отдръпна кандидатурата си
Кандидат министър председателят Пламен Николов няма право самичък да отдръпна кандидатурата си.  Това сподели Татяна Дончева от " Изправи се БГ. Ние идв...

ИБГНИ държи на смяната и ще направи всичко допустимо без значение дали има или няма държавно управление, да обезпечи минималното належащо, с цел да не се сменя посоката, заложен от служебния кабинет, уточни още тя. ИБГНИ ще продължат да играят ролята на вразумители на децата от детската градина.

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР