Народният представител доц. Милен Михов е кандидатът за кмет на

...
Народният представител доц. Милен Михов е кандидатът за кмет на
Коментари Харесай

Доц. Милен Михов е кандидатът за кмет на Велико Търново, издигнат от ВМРО

Народният представител доцент Милен Михов е претендентът за кмет на Велико Търново, повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация, заяви пред публицистите в пресклуба на Българска телеграфна агенция в регионалния град общинският ръководител на партията Евгени Коев.

Той означи, че номинациите за кмет са били три, само че като най-разпознаваем, с богат политически и административен опит е бил посочен националният представител.

Не участваме в локалните избори поради олимпийския принцип, а поради олимпийския лозунг "По-бързо, по-далеч и по-силно ", уточни Милен Михов. По думите му самият той е бил общински консултант във Велико Търново в продължение на пет мандата и е наясно с проблемите на града и общината, с вероятностите пред района и методите да бъде усъвършенствано това, което към този момент е реализирано.

Той означи, че приоритет за Вътрешна македонска революционна организация е политиката обвързвана с образованието и в тази връзка той, като претендент за кмет и препоръчаните общински съветници ще упорстват изхранването в детските ясли и градини да бъде поемано от общинския бюджет, с цел да бъдат облекчени родителите от всевъзможни такси.

Подобен образец съществува от 8 години в община Златарица, напомни Пенчо Чанев, кмет на общината, който локалната организация на Вътрешна македонска революционна организация издига за четвърти управнически мандат.

В Горна Оряховица претендентът за кмет на партията ще бъде дългогодишният общински консултант Кирил Кирилов.

В останалите седем общини от Вътрешна македонска революционна организация ще поддържат кандидатури на персони, които дават отговор на критериите за положително и отговорно ръководство, в десетте общини от региона Вътрешна македонска революционна организация ще взе участие с листи за общински съветници, както и с претенденти за кметове в някои от обитаемоте места.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР