Народният артист на Руската федерация, баща на руския поп певец

...
Народният артист на Руската федерация, баща на руския поп певец
Коментари Харесай

90-годишният баща на Филип Киркоров се развежда заради нова любов


Народният актьор на Руската федерация, татко на съветския поп артист Филип Киркоров, българският артист Бедрос Киркоров реши радикално да промени живота си и се развежда със брачната половинка си Людмила Смирнова след 26 години брак. Тази информация се появи в редица съветски медии и телеграм канали.

Според публицисти повода за развода е нова жена, която е доста по-млада от актьора.


Филип Киркоров към този момент е наясно с решението на татко си. В ефира на предаването „ Няма да повярвате “ той сподели, че е „ шокиран “, тъй като татко му е женен за втората си брачна половинка. Вярно, по-късно Киркоров-младши обясни, че самият той е женен за Алла Пугачева, което не им попречи да се разведат. Според сина на певицата новата жена се грижи за родителя му.

" Браво, че на съвсем 91 години живее пълностоен живот, не се отхвърля нищо. Ако доживея до тази възраст, ще бъда най-щастливият човек, несъмнено ", сподели той.

Филип е наследник на Бедрос Киркоров и първата му брачна половинка Виктория. Двойката се среща в Сочи, където Бедрос изнася концерт като част от оркестъра на Еди Рознер, а Виктория била в залата. Когато момичето се обърнало към българския актьор, с цел да вземе подпис, той в отговор я поканил да се разходят дружно по нощните улици на курортния град. На идната заран Бедрос направил предложение на Виктория и тя се съгласила. Те се женят през ноември 1964 година, а през 1967 година на семейство Киркорови се ражда синът Филип. Бракът продължи тъкмо 30 години, до последните дни от живота на Виктория Марковна.

Филип Киркоров кръсти щерка си в чест на майка си, защото едно от двете имена на Алла-Виктория е в памет на нейната баба.

из.Глас бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР