Народните представители решиха да създадат Временна комисия, която да установи

...
Народните представители решиха да създадат Временна комисия, която да установи
Коментари Харесай

НС създава Временна комисия за сигурността на машинното гласуване

Народните представители взеха решение да основат Временна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия по отношение на машинното гласоподаване.

Проектът на решение за основаване на Временна комисия, която да откри всички обстоятелства и условия, свързани със сигурността на машинното гласоподаване, е концепция на Българска социалистическа партия.

Проекторешението беше подкрепено от 169 депутати. Всички парламентарни групи гласоподаваха " за " като се изключи 7 депутати от ПП-ДБ, които гласоподаваха " срещу ", и 20 депутати от ПП-ДБ, които гласоподаваха " въздържал се ".

От ГЕРБ-СДС оповестиха, че ще поддържат плана на решение.

" Крайно време е да стане ясно и на българското общество за тези думи, които прозвучаха в постройката на българския парламент по време на пленарните съвещания на 48-ото Народно събрание, свързани с кодовете на машините. Онези заклинания кой кого ще съди от водачите на две от партиите, били дружно в ръководство - приказвам за Георги Свиленски и Кирил Петков, да станат известни на българското общество ", уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и добави, че ще поддържат основаването на комисията. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР