Народните представители от внасят предложение за финансиране от държавата на

...
Народните представители от внасят предложение за финансиране от държавата на
Коментари Харесай

ГЕРБ се бори за държавно финансиране на 10 проекта в Сливен и областта

Народните представители от внасят предложение за финансиране от страната на 10 плана в Сливен и региона, заяви пресцентърът на. Предложението на Десислава Танева и Мария Белова ще бъде импортирано сред първо и второ четене на Бюджет 2022, се показва в известието.

За община Сливен са нужни средства за създаване на кръгови кръстовища на булевардите " Панайот Хитов " и " Стефан Стамболов ", както и на булевардите " Бургаско шосе " и " Илинденско въстание ". Финансиране е належащо и за създаване на улица сред булевардите " Бургаско шосе " и " Хаджи Димитър ", както и в Индустриалната зона на Сливен. Необходим е главен ремонт и на към този момент съществуваща улица в Промишлена зона, се показва в известието.

Проектите за Община Котел, за които се желае финансиране от страната, са за рекултивация на депото за твърди битови боклуци и главен ремонт на пътя за с. Жеравна.

Рехабилитацията на общинския път е от извънредно значение за развиването на община Котел. Село Жеравна е най-големият туристически резерват на територията на България, е декларирала Белова.

За община Твърдица ще се чака държавно финансиране за реорганизация и рехабилитация на три съществени пътни артерии, които свързват най-големите обитаеми места в района, осведомят от партийния пресцентър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР