Народните представители от управляващата коалиция по всяка вероятност се чувстват

...
Народните представители от управляващата коалиция по всяка вероятност се чувстват
Коментари Харесай

Управляващите се бранят от гнева на българския народ, трябва да свикват с решетките

Народните представители от ръководещата коалиция по всяка възможност се усещат застрашени от външна офанзива, защото подхващат все по-строги ограничения за отбраната на Народното събрание.

От известно време насам постройката на Народното събрание е непрекъснато заобиколена от плътни железни заграждения, към които патрулират служители на реда. А от през вчерашния ден вратите на централния вход на Народното събрание са сложени тежки железни решетки, което не се е случвало в никакъв случай до в този момент. Това от своя страна взриви мрежата.

Ето и част от мненията:

Валерия Велева:

Е, ТАКОВА ЧУДО НЕ Е БИЛО В 133-ГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!

Величествената постройка, издигната в неоренесансов жанр, осъмна през днешния ден с инсталирани от вътрешната страна ТЕЖКИ МЕТАЛНИ ВРАТИ!

От кого се пазят депутатите, докопали се до парламентарните банки с помощта на националния избор?

Нима СЪЕДИНЕНИЕТО, чийто знак е тази постройка, може да се брани с железни окови? В разговора или в решетките е СИЛАТА на парламентаризма?

Това е срам!

Знае ли днешният ръководител на Народното събрание Никола Минчев, какво написа в Акта за построяването на този храм на народовластието, зазидан в основите на постройката?

Ще му напомня:

„ Построената постройка да послужи за увековечаване на свободата и равноправността в България и за възхвала на българския народ”.

Е, до такава степен ли стигнаха младите парламентаристи на ХХI век - да оковат с железни вериги " свободата и равноправността в България "? За да се бранят от... гнева на българския народ! И да се скрият в страха си зад решетките!

Тази постройка, в която българският парламент заседава от 1885 година, помни речи на царе и президенти, на национални водачи, на властници и опозиционери, на министър председатели и на хиляди депутати. Запечатала е трагични мигове на великолепие и проваляне от най-новата българска история. Била е атакувана, била е опожарявана.

Но никой в никакъв случай до момента не си е и помислял да поставя железни решетки на вратите, през които може да мине всеки български жител на парламентарната ни република.

Сградата на българския парламент е оповестена през 1955 година за исторически, архитектурен и живописен монумент на културата от национално значение.

Чий кастриран мозък позволи на този монумент да бъдат поставени железни решетки?

ВЪРНЕТЕ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРСКЯ ПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ!



Илко Семерджиев:

След нетаргетираните и небалансирани обществени ограничения на държавното управление при липса на антиинфлационни ограничения, тъй че тя да продължи да препуска, тези решетки в Народно събрание са изцяло навременни и нужни

Цветан Фиков:

“За в този момент поставихме решетки, скоро ще пуснем бодлива тел и ще изградим вишки.”, разяснява Кирил Петков.

“Подобен вид оборудване, ще изградим и към една къща в Банкя.” Допълни вътрешния министър Бойко Рашков.

Делян Добрев:

Властта инсталира железни решетки за пръв път в 137 годишната история на Народното събрание.

Причината е предстоящата бурна национална наслада от оповестените през вчерашния ден ограничения на държавното управление за нарастване на инфлацията.

Ивелин Николов:

Наближава краят на юни. Наближава моментът, в който Народното събрание ще взема решение за ветото за РСМ. Властта се е подготвила.

Досега не сме имали стоманени решетки на вратите в Народното събрание. Или ръководещите привикват с атмосферата в пандиза или приготвят нещо, което може да провокира съществено неодобрение.

Соня Колтуклиева:

Вижте ги! Добре ги вижте!

Колко би трябвало да ги е боязън от “народната любов”, че да барикадират Народното събрание с яки стоманени решетки отвътре на централния вход.

8%!

Толкова е доверието към Народното събрание. Най-ниското от Десети ноември насам.

Политическа партия “Пълен провал” ни натресе всичко това!

Каква бездънна нищета̀…

Николай Нанков:

Колкото по-често приказваш от името на народа, толкоз по-бързо те застига националната обич. И когато се сблъскаш челно с нея, започваш да твориш нелепост след нелепост. Сигурен съм, че тази няма да е последната… Никой, в никакъв случай, по никакъв мотив не си е разрешавал сходно безумство - стоманени решетки на вратите на постройката на Народното събрание. Безумци, спрете се!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР