Народните представители от ПГ на ГЕРБ в Народното събрание ще

...
Народните представители от ПГ на ГЕРБ в Народното събрание ще
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ даряват 1/3 от заплатите си

Народните представители от ПГ на ГЕРБ в Народното събрание ще подаряват 1/3 от своите месечни хонорари за разнообразни действия в своите изборни региони, оповестяват от пресцентъра на партията.

Дарените средства ще дават отговор на потребностите на другите обитаеми места в страната и ще бъдат ориентирани както за ограничение на разпространяването на ковид, по този начин и за понижаване на социално-икономическите вреди в резултат на рецесията.

Пресцентърът на Политическа партия ГЕРБ ще осведоми обществеността за даренията, които народните представители от партията вършат.

От ГЕРБ призоваваме народните представители от останалите парламентарно показани партии да последват образеца ни и също да се включат в акцията по даряване на средства за битка с вируса. Ние имаме вяра, че в такива тежки моменти националните избраници би трябвало да дадат персонален образец и да загърбят своите политически желания и спорове. Само в случай че сме единни можем да изпратим мощен сигнал към българските жители за потребността от взаимност и отговорност в тези дни на тестване. Редица лечебни заведения, хора в затруднено състояние и жители, борещи се на първа линия против болестта, през днешния ден имат потребност от нашата помощ. Последвайте нашия образец и дано да потвърдим, че заслужаваме доверието на хората.

Напомняме, че единствено в границите на седмица Политическа партия ГЕРБ подари 200 000 лева за битка с COVID-19. 100 000 лева от тях бяха събрани от месечните хонорари на депутатите и бяха преведени на особено разкритата от Министерството на здравеопазването дарителска сметка за подкрепяне активността на лечебните заведения в условия на изключителна обстановка. Отново на тази сметка по предписание на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов бяха преведени още 100 000 лева от държавната дотация на партията. Лични дарения непрестанно вършат и общинските съветници от партията, както и структурите на ГЕРБ във всички точки на страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР