Народните представители от ПГ на ГЕРБ ще даряват 1/3 от

...
Народните представители от ПГ на ГЕРБ ще даряват 1/3 от
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ ще даряват 1/3 от заплатите си за борба със заразата


Народните представители от ПГ на ГЕРБ ще подаряват 1/3 от своите месечни хонорари за разнообразни действия в своите изборни региони.  Дарените средства ще дават отговор на потребностите на другите неселени места в страната и ще бъдат ориентирани, както за ограничение на разпространяването на ковид, по този начин и за понижаване на социално-икономическите вреди в резултат на рецесията, оповестиха от пресцентъра на партията.

От ГЕРБ призоват сътрудниците им от останалите парламентарно показани партии  да последват образеца им.   " В такива тежки моменти националните избраници би трябвало да дадат персонален образец и да загърбят своите политически желания и спорове ", декларират от партията. 

В рамките на седмица ГЕРБ подари 200 000 лева за битка с COVID-19.  100 000 лева от тях са от месечните хонорари на депутатите и бяха преведени на особено разкритата от Министерството на здравеопазването дарителска сметка. Отново на тази сметка по предписание на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов бяха преведени още 100 000 лева от държавната дотация на партията. Лични дарения непрестанно вършат и общинските съветници от партията, както и структурите на ГЕРБ във всички точки на страната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР