Народните представители от Национален фронт за спасение на България, водени

...
Народните представители от Национален фронт за спасение на България, водени
Коментари Харесай

Валери Симеонов и депутати от НФСБ се срещнаха с българи от Западните покрайнини

Народните представители от Национален фронт за избавление на България, водени от водача на партията Валери Симеонов, са имали срещи с български общности в Западните околности в петък и събота, оповестиха през днешния ден от пресцентъра на НФСБ.

В основата на диалозите са били проблемите, сложени от сънародниците ни там. Това е поредна среща, защото през последните две години НФСБ е сложил като собствен приоритет и е поел като ангажимент подпомагането на нашите сънародници там и отбраната на ползите на българските общности, се отбелязва в известието.
Посещението е било по покана на българското генерално консулство в Ниш и със съдействието на Културно-информационния център в Цариброд.

Народните представители Валери Симеонов, Валентин Касабов, Христиан Митев, Георги Колев, Петър Петров, Росен Живков и регионалният координатор на НФСБ Венера Тодорова са разговаряли с българските общности в разнообразни селища от община Сурдулица. В Зайчар българската делегация е взела участие в отбелязването на първата годишнина от основаването на Сръбско-българския културен център - Сдружение " Светлина ", и се е срещнала с български сънародници от този регион, допълниха от НФСБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР