Народните представители от ГЕРБ-Бургас не са спирали да работят по

...
Народните представители от ГЕРБ-Бургас не са спирали да работят по
Коментари Харесай

Бургаски депутати недоволни от забавянето на ремонта на пътя Царево – Малко Търново

Народните представители от ГЕРБ-Бургас не са спирали да работят по проблема с ремонта на пътя Царево-Малко Търново. Те са обезпокоени от забавянето на обещания незабавен ремонт на въпросната права. Миналата седмица Ивелина Василева, Димитър Бойчев Диана Саватева и Димитър Бойчев организираха работна среща с представители на АПИ във връзка със забавения план. Те са получили уверението, че се търсят способи за пускане на рехабилитация на пътя. “Очакваме да се вземе дефинитивно и извънредно решение от кое място ще бъде обезпечен финансовият запас “, безапелационни са бургаските депутати.

Те напомнят, че с разпореждане на Министерски съвет през август са отпуснати 900 000 лева по бюджета на община Малко Търново по план " Ремонт и реорганизация на улична мрежа в гр. Малко Търново “.

Преди няколко месеца групата на ГЕРБ-Бургас в Народно събрание насочи въпрос от трибуната към тогавашния министър Нанков, като бе посочено тогава, че за ремонта на правата от организация " Пътна инфраструктура " ще влагат 3 млн. лв..  До момента е осъществен непълен ремонт на всички проблематичните места в правата Царево-Българи и в правата Българи-Малко Търново.

Народните представители от ГЕРБ в никакъв случай не са разделяли област Бургас на обособени общини, а работят предпочитано за всяка една от тях, по проблеми освен от инфраструктурен темперамент. Бургаските депутати ще продължат с провеждането на срещи със съответните институции и са подготвени на диалогични диалози с новия министър на отрасловото министерство на районното развиване и благоустройство.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР