Народните представители на НФСБ разпространиха следната позиция във връзка с

...
Народните представители на НФСБ разпространиха следната позиция във връзка с
Коментари Харесай

НФСБ свали доверието от Волен Сидеров, не го признава и за водач на групата в НС

Народните представители на НФСБ разпространиха следната позиция по отношение на последните изяви на лидера на парламентарната група на коалиция " Обединени патриоти " Волен Сидеров, написа Флагман:

По мотив следващото нарушаване от Волен Сидеров на решението на Политическият съвет на Коалиция „ Обединени патриоти “ от 11.09.2018 година, с което „ се утвърждава и поддържа активността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет “, подписано от тримата ръководители на партиите от Коалицията, НФСБ заява, че:

1. Считано от 17.10.2018 година народните представители на НФСБ снемат доверието от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността Председател на парламентарната група „ Обединени патриоти “;

2. Считано от 17.10.2018 година народните представители от НФСБ ще се съставляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев;

3. Публичните изказвания и държанието на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв метод не следва да се обвързват с Политическа партия НФСБ.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР