Народните представители Искрен Митев от Продължаваме промяната“ и Костадин Костадинов

...
Народните представители Искрен Митев от Продължаваме промяната“ и Костадин Костадинов
Коментари Харесай

След сблъсъците в парламента: Порицание за Костадинов и Митев

Народните представители Искрен Митев от „ Продължаваме промяната “ и Костадин Костадинов от „ Възраждане “ получиха неодобрение и размяната на реплики по време на пленарното съвещание на 1 юни. Това разгласи зам.-председателя на Народното събрание Кристиан Вигенин.

След като е изгледал в детайли записите Вигенин е решил, че порицанието е задоволително наказване за безредиците в пленарната зала. Двамата депутати могат да апелират наказването си в тридневен период.

В сряда Искрен Митев и Костадин Костадинов се сдърпаха в пленарната зала - дейности, които се разиграха пред погледите на посетители и деца на Народното събрание, пристигнали в Деня на детето да следят работата на законотворците. В зала се чуха квалификациите „ господин Копейкин ”, „ дръвник ”, „ ще го набия “. Стигна се и до физически конфликти и дърпане на вратовръзки.

От „ Възраждане “ желаеха публично опрощение от страна на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ и настояха да се наложи наказване на Искрен Митев. Самият Митев се извини на гостите в пленарната зала за случката, на която са станали очевидци, само че не сервира опрощение на Костадинов за думите си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР