Народната певица Ива Давидова застреля мъжа си-екс полицай и сътвори

...
Народната певица Ива Давидова застреля мъжа си-екс полицай и сътвори
Коментари Харесай

Народна певица застреля мъжа си - екс шеф на полицията в Перник

Народната певица Ива Давидова простреля мъжа си-екс служител на реда и сътвори същински екшън с черешово топче по време на фотосите на нови й клип, видя HotArena.

Интересното е, че в клипа на Ива взе участие самият и обичан – експолицаят Владо Тодоров. А самата Ива Давидова, предрешена с генералска униформа го ….убива. „ Докато умирах по време на един от повторенията спуках ребро. Още имам болки “, споделя Владимир пред вестник „ Телеграф “.

„ Първоначално Ива реши да съм въстаник, само че в последния миг променихме да съм неприятния. Импровизирах, необичайно ми беше да ме убива и то тъкмо тя “, споделя още някогашния началник на престъпна полиция от Перник. По думите му в клипа са употребявани 3 сака с достоверни оръжия – пушки и ножове от времето на Априлското въстание. Имало е и настояща имитация на черешовото топче. То е гърмяло два пъти. При първото изстрелване операторът политнал на земята, защото се стреснал от мощния пукот.

„ Най-вълнуващото беше, че всички пушки бяха работещи, гърмяха. Такива оръжия не бях докосвал в живота си “, споделя още пред вестника Владо Тодоров. Останалите участници в клипа са членове на групата за възстановки в град Самоков „ Чакър Войвода “. Видеоклипът е сниман от режисьора Ненчо Касъмов на крепостта Цари Мали град и както всички знаем е по текст на българския стихотворец Иван Вазов.

Ива и Владо се срещнали преди няколко години в полицията. Тя отивала да пусне сигнал, а той я приел, макар, че това правели негови към този момент някогашни сътрудници. Така любовта им последователно пламнала, а на един от концертите на „ Пирин фолк “, някогашният към този момент служител на реда и предложил брак, а отговорът бил ДА.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР