Народната артистка на РСФСР София Ротару изрази мнението си за

...
Народната артистка на РСФСР София Ротару изрази мнението си за
Коментари Харесай

Пиша текста и ръцете ми треперят: София Ротару за ситуацията в Украйна

Народната артистка на РСФСР София Ротару изрази мнението си за обстановката в Украйна. В първото си изказване от началото на военната интервенция 74-годишната звезда сподели на почитателите си в Instagram, че сърцето й безусловно се „ разрушава “ от протичащото се.

Сега Ротару е в Киев и с оскърбление следи протичащото се. Според нея тя се " моли " за бранителите и мира в Украйна. Тя разказва всичко, което се случва доста прочувствено.

„ Пиша този текст и... ръцете ми треперят.. тъй като в цяла Украйна се водят яростни борби... " - написа Ротару.

Не по-малко прочувствено за протичащото се приказва и колежката на Ротару на сцената, певицата Светлана Лобода. В нейния Instagram се появи видео, в което тя със сълзи на очи оповестява, че околните й би трябвало да се крият в бомбоубежища.

" Продуктите са към своя край и доста поданици се пробват да избягат от Украйна в чужбина, макар патроните и ракетите. "

Тя също би желала да изведе околните си, само че не може да направи това, което довежда певицата до обезсърчение. Според нея това е просто рисково. В обръщението си към почитателите тя по едно и също време прикани всички, които дефинират какво се случва, да оказват помощ на такива „ дребни хора “ като нея.

Тя не може да опише обстановката по различен метод, с изключение на като „ световна злополука за целия свят “ и има вяра, че животът „ виси на косъм “ за всеки гражданин на планетата.

От своя страна съветската певица с украински корени Вера Брежнева сподели в Instagram, че в случай че тя и децата са в сигурност, членовете на фамилията й, в това число брачният партньор й продуцент Константин Меладзе, остават в Киев.

„ Съпругът ми и майка ми, фамилията на по-малката ми сестра в Киев се крият от бомбардировките в изби “, сподели тя.

Мила Йовович, холивудска звезда от украински генезис, приказва по-рано за протичащото се в Украйна. Звездата призна, че е ужасена, че има и съветски, и украински корени.

„ Моята страна и народът са бомбардирани “, сподели тя онлайн, добавяйки, че приятелите и фамилията й са принудени да се крият.
Според Йовович тя е раздрана на две елементи, когато наблюдава „ ужаса, унищожаването на страната “ и фамилиите, чийто живот „ лежи на овъглени фрагменти “, цитира я RBC-Украйна.

Звездата си спомни и югославските си корени, както и войната, през която мина родината на татко й.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР