Народите са вечни; смъртни са само кралете. Авторът е германският

...
Народите са вечни; смъртни са само кралете. Авторът е германският
Коментари Харесай

90% от българите са срещу Борисов и ГЕРБ, 10% е армията на ”калинките”

Народите са вечни; смъртни са единствено кралете. Авторът е немският стихотворец Хайнрих Хайне.

Борисов избира директните внушения като " ГЕРБ е незаобиколим фактор " - една от главните опорки в предизборната акция. Вероятно е чисто съвпадане, че това „ знамение “ по едно и също време ни препоръчват/продават Десислава Атанасова и вездесъщият Андей Райчев. Съмнявам се да го мислят съществено, тъй като сметката и те са си я създали и тя не излиза.

Преди дни в „ Панорама “ Деница Сачева, друга от свитата на Борисов, се похвали, че за ГЕРБ на изборите щели да гласоподават към 600 000 българи. Населението на страната е малко под 7 млн души. Още най-малко 2 милиона са зад граница. Значи одобряващите партията на Борисов са под 10 на 100.

Социологическите анкети демонстрират, че някогашните ръководещи ще реализиран към 22% от гласовете.

„ Продължаваме промяната “ ще получи към 12,4 на 100, а „ Демократична България “ – 11,7%, съгласно същите прогнози. Дори единствено двете обединения обединени вършат малко над 24 на 100 и бият ГЕРБ. Ако към тях се причислят и 5-те % на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ – нещата отиват към 28 на 100. Тепърва ще се договаря с Има Такъв Народ на Слави Трифонов и Българска социалистическа партия, което може да докара до смазващо превъзходство на искащите страната да върви напред, а Борисов да се насочи към политическата морга – съда. Съдът, а не ГЕРБ ще е незаобиколим фактор…

Членовете и симпатизантите на Движение за права и свободи също не поддържат ГЕРБ и освен поради присъединяване на Борисов във възродителния развой, само че и поради ръководството му, което принуди десетки хиляди от тях да бягат от България в чужбина.

Излиза, че от жителите на страната 90 на 100 са против ГЕРБ и единствено мизерните 10% - армията на „ калинките “, плюс подвластните и купените – към момента не са разбрали, че са на страната на мафиотски модел, който ги третира като аргати. Нека го обяснят на децата и внуците си…

Това е картината, формирана с ненаучни, само че известни измежду народа способи за броене.

В едно от писмата си до Тодор Пеев Ботев написа: „ В продължение на 8 години аз видях всички наши герои и патриоти и виждам, че огромни хора правят дребни работи, а огромните работи се правят от дребни хора “.

Съществува " правилото на Стивън Кови ". То гласи, че човек не е в положение да повлияе на 10% от нещата, които се случват в живота. Но на 90 на 100 от тях това е допустимо, стига да има вола и мотивация. Доста ясно е.

Тези сметки може да са недодялани за някого, само че на фона на лъжите и изцепките на Бойко Борисов са като цвете на торище...

90:10 е отличен късмет. 72 часа до изборите.

Калоян Атанасов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР