Народен вот на недоверие срещу правителството искат от БСП. Левицата

...
Народен вот на недоверие срещу правителството искат от БСП. Левицата
Коментари Харесай

Корнелия Нинова иска народен вот на недоверие срещу ”Борисов 3”, стартира подписка

Народен избор на съмнение против държавното управление желаят от Българска социалистическа партия. Левицата ще започва подписка за жителите от цялата страна, с която цели “промяна на модела посредством оставка на правителството”, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция след съвещание на изпълнителното бюро на партията.
"За 10 година ръководство паралелната страна ни завладя напълно и е пробила същинската. Институциите не действат, а обществото е задушено от този модел на ръководство, който е обвързван главно с обири и измами за сметка на народа ", добави Нинова и продължи: Борисов сподели, че с цел да скъса връзката до себе си, той е подготвен да жертва всеки министър, служител, само че нищо по-късно не се трансформира ".
"Стартираме подписка за оставката на държавното управление във всеки град. Искаме национален избор на съмнение ", разгласи водачът на опозицията.
Опозиционният водач изиска всички изнесени от Васил Божков обстоятелства да бъдат тествани.
"Ще питаме всички забъркани лица, в това число министър председателят Бойко Борисов ", безапелационна беше Нинова.
Изказването на Нинова идва на фона на поредност от кавги в държавното управление, последният от които е вчерашното изявление на земеделския министър Десислава Танева, която прикани представители на сектора да оставят Европа сляпа за нередностите, с цел да не се спрат парите от фондове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР