Народен лек при остеохондроза на шийните прешлени. Просто си направете

...
Народен лек при остеохондроза на шийните прешлени. Просто си направете
Коментари Харесай

Народен лек при остеохондроза на шийните прешлени

Народен лек при остеохондроза на шийните прешлени. Просто си направете тази примес и масажирайте възпаленото място.

Остеохондрозата на шийните прешлени е е сложна за лекуване, само че в случай че се лекува навреме, има възможност да се спре развиването на заболяването и да се усъвършенства положението.

Отохеохондрозата на шийните прешлени е мъчително положение, последвано от дискомфорт в региона на шията, което води до изтръпване на ръцете.

Ранните признаци на болестта са:

изтръпване, парене, вдървеност на ръцетеболка в шията, която минава към ушите, предмишницата, раменете, гърдитенамалена мускулна силаглавоболиеболка в региона на сърцетонамалени когнитивни качества

Има естествено средство за облекчение на болката, което от дълго време се употребява като национално средство за облекчение на признаците на цервикалната остеохондроза.

Тази примес се подготвя с нерафинирано растително масло и сол.

Необходими съставки:
10 супени лъжици сол (може и морска, хималайска)
20 супени лъжици масло (нерафинирано маслиново, слънчогледово)

Приготвяне:
Смесете съставките в стъклен съд и затворете. Ежедневно разклащайте буркана и след няколко дни може да го употребявате.

Употреба: При остеохондроза на шийните прешлени нанасяйте средството всеки ден върху възпаленото място и правете гальовен масаж. Отначало е належащо да се масажира 2-3 минути, по-късно увеличавайте времето, до момента в който достигнете 20 минути масаж на ден. След масажа избършете шията с хартиена салфетка.

След 10 дни приложимост се следи доста усъвършенстване на кръвообращението, а самият масаж подтиква регенерацията на хрущяла и костната тъкан. Ще почувствате облекчение.

Вижте още: Диета с елда: най-хубавата храна за мозъка и тялото

Главоболието ще изчезне, а зрението и кръвообращението ще се подобрят, защото организмът ще се отърве от токсините (метаболитните продукти) и метаболизмът ще се възстановява.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР