Народен будител не е само този, който заема страниците на

...
Народен будител не е само този, който заема страниците на
Коментари Харесай

Будител може да е всеки от нас

Народен будител не е единствено този, който заема страниците на учебниците ни по история и чиито творби преглеждаме в часовете по литература, счита десетокласничката Юриета Иванова.

Будител е този, който умее да възпламени пламъчето на вярата в сърцата на тези, които се допрян до него, без да се замисля за личното си благоденствие и всички рефлекси след постъпката си! Будителят се раздава, гори, жертва се, оказва помощ и най-много въодушевява – някой да направи нещо положително, а и по този метод разпалва огъня, добавя тя.
 Юриета Иванова dariknews.bg
 

Бъдещето зависи от младежите, а в случай че всички те са такива, каквито са всички тези прелестни и дейни, будни персони, които направиха своята фантазия действителност, то тогава нищо не е изгубено и най-хубавото следва! И всеки, приел тази концепция за своя лична, може да съобщи: „ Будителят съм аз ", изрично е младото момиче.
 Промяната е в нас, а във вените ни тече кръв, богата на блян, религия и прелестни хрумвания! dariknews.bg-->
 
Денят на националните будители  бе маркиран в Шумен с тържествено честване, проведено от  Община Шумен, взаимно с НЧ “Добри Войников - 1856 ”, НЧ “Стилиян Чилингиров - 1963 ” и Военния факултет “Артилерия, Противовъздушна отбрана и КИС ” .
 Промяната е в нас, а във вените ни тече кръв, богата на блян, религия и прелестни хрумвания! dariknews.bg

Десетки шуменци се включиха в празничното събитие на благодарност и респект към делото на книжовниците, просветителите и борците за национално избавление, съхранили през вековете духовните полезности на нацията и нейния блян към развитие.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР