„Народът успя да изгони мутрите от парламента“ – това според

...
„Народът успя да изгони мутрите от парламента“ – това според
Коментари Харесай

Борисов: Народът успя да изгони мутрите от парламента

„ Народът съумя да изгони мутрите от Народното събрание “ – това съгласно водача на ГЕРБ Бойко Борисов е един от изводите от днешния избирателен ден. Според него партията е постигнала висок резултат макар, че е била подложена на „ цялостен тормоз “ и на „ същинско принуждение от цялата администрация на Радев “.

По време на брифинга си в партийната централа Борисов на няколко пъти акцентира, че съгласно данните, които има, ГЕРБ печелят изборите, само че „ безусловно се повтаря сюжета от предходните избори – всички социологически организации даваха 8% преднина на ГЕРБ, по този начин потеглиха изборите, в последния миг стартира да се стопява – предходния път за Има Такъв Народ, в този момент – за Политическа партия “.



Той уточни и че към този момент има данни за разминавания сред разписките и протоколите на машините. Според Даниел Митов машините са основали самобитен ценз за гласоподаване и възрастните и необразованите не са могли да упражнят правото си на глас.

„ Практиката сподели, че сега, в който натиснаха ромските махали, ИБГНИ изпадна от Народно събрание, Има Такъв Народ слезе под 10%, Христо Иванов слезе под 10%, а ГЕРБ си е същият “, добави Борисов.

„ Тези, които доведоха хаоса, в този момент би трябвало да създадат политики “, съобщи той, като обаче добави, че ГЕРБ ще опитат съставяне на държавно управление, в случай че получат първия изследователски мандат „ демократичната логичност “ е „ първият да предложения втория “: „ Ще ги поканим всички, който откаже – и ние ще му откажем “. Борисов означи и че „ Бог ми е очевидец, по-сложно няма “ от това да правиш коалиция с по-малки сътрудници, каквато е и поръчката на „ Продължаваме промяната “.

„ Айде, дано се порадват днес-утре, да имат една обеца на ухото за голямата вълна, която докара Слави Трифонов “, посъветва ги Борисов.

По отношение на балотажа водачът на ГЕРБ изрази мнение, че „ всеки демократично мислещ човек, който желае най-малко малко да се върне демокрацията, ще гласоподава за проф. Герджиков и Невяна “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР