Народът се юрна да пазарува, преди правителството да реши ще

...
Народът се юрна да пазарува, преди правителството да реши ще
Коментари Харесай

Народът се юрна да пазарува преди да въведат новите рестрикции

Народът се юрна да пазари, преди държавното управление да реши ще наложи ли локдаун и ще затвори ли комерсиалните обекти. Опашки от хора са изпълнили огромните столични магазини, няколко мола и търговски обекти за дарове.
Това откри инспекция на ФрогНюз.

Въпреки работния ден и следобедния час, по всичко проличава, че хората са създали организация всеобщо да напазаруват. Този път обаче не става въпрос за хранителни артикули, а играчки и коледни дарове. Голяма част от покупките са свързани с идните коледни празници. Хората всеобщо купуват гирлянди и елхи.

Причината за юрването евентуално са неяснотите към COVID-19 и към момента съществуващата мъгла към решението на държавното управление да наложи ли локдаун или не. Вероятно офанзивата, която доста наподобява на тази от пролетта, ще продължи до момента в който властта не заяви действителното си решение по отношение на препоръчаните от щаба ограничения.

Към момента комерсиалните обекти не оповестяват за изкупена стока, както бе казусът с тоалетната хартия през месец март. Тогава настана всеобща суматоха, откакто ръководещите оповестиха решението си да затворят страната, с цел да спрат разпространяването на инфекцията.

Прави усещане, че множеството хора съблюдават противоепидемичните ограничения и носят защитни маски. Заради огромния приток обаче спазването на отдалеченост от 1.5 м. е съвсем невероятно. Струпването на доста хора на процедура сега съставлява сериозна заплаха.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР