Народът казва: Вярвайте на дела, не на думи. И е

...
Народът казва: Вярвайте на дела, не на думи. И е
Коментари Харесай

Tрите зодии, в чиито думи винаги е добре да се съмнявате

Народът споделя: " Вярвайте на каузи, не на думи ". И е изцяло прав - дейностите имат доста по-голяма тежест от приказките.

Но има едни 3 зодии, с които е извънредно значимо да внимавате - какво споделят, по кое време го споделят, за какво го споделят. Защото думите им постоянно са въздух под налягане и самите те даже не си имат вяра на това, което приказват.

Те летят в облаците, менят си мнението със скоростта на светлината, а след това отхвърлят, че допреди 5 минути са " пеели напълно друга ария ". Ето кои са те:

Близнаци

Ако ви кажат " Добро утро ", погледнете през прозореца - може и към този момент да е станало вечер. Почти всяка тяхна дума би трябвало да се подлага на подозрение . Обещаят ли ви нещо, не разчитайте. Ще си сменят мнението най-малко 10 пъти до тогава.
 неистина ThinkStock/Getty Images-->
Везни

Още една зодия, която постоянно е неуверена и непостоянна в мнението си. Един път ще каже едно, на идващия ден ще каже тъкмо противоположното. Ако ви се постанова връзка с тях, по-добре си записвайте и ги записвайте - сами няма да си повярват какво са изрекли час по-рано.

Водолей

Летят високо в небето и като се изключи че е добре да се съмнявате думите им, е добре и да внимавате, тъй като те постоянно преувеличават , а възприемането на обстановките от тяхна страна нерядко е нереалистично. Не вярвайте на приказките им, единствено на делата.
 измамник ThinkStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР