Народът желае от политиците стабилно правителство. Молих се за разум.

...
Народът желае от политиците стабилно правителство. Молих се за разум.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов с послание към новите 240: Народът желае от политиците стабилно правителство

" Народът желае от политиците устойчиво държавно управление. Молих се за разсъдък. Дълбоко имах вяра, че разсъдъкът е главното належащо нещо, с цел да може България да се оттласне от дъното. Народът от ден на ден живее с възприятие за липса на сигурност, за късмет за единство и вяра за нещо по-добро ", съобщи Рашидов.

Онова, което обществото ни желае от политиците, е устойчиво държавно управление, което да подсигурява постоянен живот, останалото е просто ненавист за сметка на хората, акцентира Рашидов.

Само през днешния ден, ние живите, сътворяваме това, което ще е належащо за бъдещето. Дори в " Божествена комедия " на Данте пътят към парадайса минава през чистилището, обърна се към символиката Рашидов.

Той подчертава на момента, че идва най-светлият за християните празник - Великден. И прикани:

" Не може ли 20 века по-късно да изградим общия ни път. Аз мисля, че можем. Затова през днешния ден ви апелирам - да наведем глава и да приемем обстоятелството, че огромната политика е низ от взаимни отстъпки. Желая ви ползотворна работа ", приключи посланието си Рашидов.

По негов знак депутатите произнесоха клетвата и станаха на крайници за химна на България и по-късно за този на Европейски Съюз.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР