Народът е казал - рибата се вмирисва откъм главата. След

...
Народът е казал - рибата се вмирисва откъм главата. След
Коментари Харесай

Престъпници извадиха един град от футбола

Народът е споделил - рибата се вмирисва откъм главата. След като имаме тази футболна администрация, ще се случват такива закононарушения по отношение на футбола, като това, което видяхме в Благоевград.

Първо видяхме по какъв начин един клуб, който цяла година не може да завоюва даже две победи, с помощта на безумния правилник не отпада най-малко към този момент. Второ, видяхме, че в България имаме най-лошото съдийство в света, тъй като вторият гол на Витоша бе от очеизваждаща засада. А се оказа, че в тази ситуация даже байрактарят не е бил отговорен, тъй като вдигнал флага, а основният Тодоров не се съобразил с визията му. Стават неточности на всички места по света, по тази причина се вкара видеоповторението и се вижда резултатът от него.



В нашето състезание това няма да се вкара в никакъв случай, тъй като ще промени цялостната философия на българския футбол. А тя е пределно ясна - всичко се планува авансово. И всеки си има своята позиция в координатната система, от която зависи дали ще живее или почине.

Да, само че отпадането на Пирин е гибел за една от значимите същински футболни вериги на футбола у нас. Сега цяла Югозападна България, представяна от огромните Пирин, Марек, Миньор, от по-малките Вихрен, Велбъжд, Гоце Делчев, Разлог, Рилски състезател, Банско, ще отсъства от картата на българския футбол. Отбори, които са създавали положителни футболисти и клубове с горещи почитатели, които обичат да вървят на мачове.

 Снимка 357882
Източник:

Всички тези марки във футбола се заменят от тимове като Витоша (Бистрица) и сходни на тях, които нямат никаква традиция. Не недооценявам напъните на симпатичния Костадин Ангелов, който е измежду начетените и образовани треньори у нас. Но някак достижението му да остане за втори бараж е самоцелно.

 Снимка 357883
Източник:

Какво ще прави Витоша следващата година в елита? Отново ще чака до април да завоюва мач, без да победи нито един път в постоянния сезон. Ако е да вършим върхове за " Гинес ", дано да продължаваме по този метод.

Но въпреки всичко в БФС би трябвало да си дават сметка, че опразниха следващия стадион в България. Вместо да връщат хората, те ги гонят. Що се отнася до баража Локомотив (София) - Витоша, то всички, които обичат футбола, би трябвало да извикат мощно: " Само Локо "!

 Пирин изпадна, скъпа победа за Витоша в Благоевград - 1:2!
Подвиг на Витоша в Благоевград! Пирин изпадна от Първа лига!

Победа за " бистришките тигри ", изиграха Мача си на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР