Народът е казал каквото е търсил някой, това е намерил.

...
Народът е казал каквото е търсил някой, това е намерил.
Коментари Харесай

Адвокатът на командоса, който уби полицая, пред БЛИЦ TV: Каквото е търсил някой, това е намерил!

Народът е споделил " каквото е търсил някой, това е намерил ". Къде е оръжието на служителя на реда, по какъв начин ще се потвърди, че то не е било в него? Служебният му револвер липсва, никой не знае къде е той. Има обстоятелства по делото за недвусмислени закани към военния, има разстояние, изминато от Сопот до Пловдив, където живее моят клиент Ангел Желязков. Какво е правил служителят на реда Добромир Трифонов измежду нощ в дома на клиента ми? Това разяснява директно след мярката за неотклонение бранителят на обвинения юрист Красимир Елдъров. Той акцентира още, че не приема квалификацията на обвиняването за ликвидиране, осъществено с особена свирепост.

Колеги на Ангел, заклал служителя на реда Добромир поради съдбовната дознателка Люба, с извънредни разкрития пред БЛИЦ за военния (СНИМКИ)

„ Като настояват от обвиняването за две наръгвания с нож в сърцето, едното в камерата, по какъв начин тогава Лазаров се е движил, разменяли са си реплики двамата. Това би трябвало да бъде изяснено от сложна съдебномедицинска експертиза и от писмени данни по делото. Полицаят не умира незабавно, а след случая, в болничното заведение “, изясни юристът. Преди това братът на командоса описа пред БЛИЦ, че нещата напълно не са такива, каквито обвиняването твърди.

Извънредно в БЛИЦ! Първи СНИМКИ на военния, заклал сопотския служител на реда поради съдбовната дознателка

Братът сподели още, че дознателката Люба Алексова е имала квартира в прилежащото до Пловдив село Крумово, само че не разясни защо я е държала, откакто е живеела с Ангел Желязков от години на фамилни начала. Както БЛИЦ заяви, преди две нощи военният умъртви с нож служителя на реда от Сопот Добромир Лазаров. Двамата обичали една и съща жена - дознателката в РУ-Карлово Люба Алексова. По време на мярката юрист Алдъров съпостави случая с този на лекар Димитров, който умъртви Жоро Плъха, нахлул в парцела му. " Защо единият да се разкарва на независимост, а другият да стои в ареста ", попита бранителят.

Днес в 15.30 часа Военен съд-Пловдив ще се произнесе остава ли командосът в ареста.

Разкрития в съда: Полицаят Добромир се заканил на военния, който го закла: Къде си бе злощастник? Ще те убия, пед*расче малко!



Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР