Народът е дете. А тези го насилват всеки ден и

...
Народът е дете. А тези го насилват всеки ден и
Коментари Харесай

Румен Леонидов: Националното ни семе е окончателно и целокупно мухлясало, ако позволим Гешев да оглави прокуратурата

Народът е дете. А тези го насилват всеки ден и час. Няма я интелигенцията, която да скочи. Мълчат, капутите, инак се хвалят, че ги превеждат в чужбина с по 200 бройки и обслужват лицемерната грижа за духовността от страна на бездуховния европейски политически хайлайф. Ние сме плебеи, само че като цяло не знаем, че сме такива. Защото ДНК - то ни срича: Наведена главица сабя не я сече.
Къде са обичаните ви поети, писатели, композитори, публицисти, журналисти, режисьори, артисти, драматурзи, къде са обичаните ви издатели, къде са вашите преподаватели, учители, професори, учени, попитай те ги, персонално ги попитайте, докога ще немеят, докога ще треперят. Или продължавайте да им купувате книгите, да им ръкопляскате, да им вярвайте на частните стихове, пиеси, разкази, повести, романи, пиеси, изложения, постановки, филми...
Всички ние сме подправени герои на подправената ни народна власт. Будната парченце от популацията ни гледа по какъв начин се фръцкаме по екраните, медиите, сцените, в магазите за занимателна книжнина, писана и издавана за тъпаци, и чака да изречем нещо ясно и гласно.
Но през днешния ден лекетата са на мода, празнодумците или мълчаливците, хленчугите, арт онанистите, тъй като огромните ни интелектуалци от предишното от дълго време лежат подземен, гледат ни и скърбят от небето, жалят ни по какъв начин привикваме с несвободата, по какъв начин се помиряваме с погазването на паметта на достойните ни предци.
Националното ни семе е оканчателно и целокупно мухлясало, в случай че позволим Гешев да оглави прокуратурата. Той е Техен човек. Той приказва каквото му кажат. Няма даже подготовката, мозъка и цинизма на предходните. Този постен служител на реда не го бива и за квартален. Но той на следващия ден ще замита мазните следи на Цацаров, Борисов и оня, дето не му помня името...
Преди 30 години Европа ни изостави в ръцете на мутрите, в този момент се готви още веднъж да го стори. Време е на нашите управници да им се подскаже, че този Гешев не е оня Гешев. Затова не ни трябват всеобщи митинги и демонстрации пред кухите ни, разкапани министерства и институции, а пред посланиците на Германия, Франция, Холандия, Белгия, пред всички посолства на страните-членки на Европейска комисия, които не престават да легитимират следващите безобразия в жалката ви държавица.

Това е. Рискувайте най-малко един път в живота си, трупове.

Румен Леонидов
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР