Наркотрафикантът Будимир Куйович е излязъл от затвора. Причината - изтърпял

...
Наркотрафикантът Будимир Куйович е излязъл от затвора. Причината - изтърпял
Коментари Харесай

Наркотрафикантът Будимир Куйович излезе от затвора, излежал си присъдата

Наркотрафикантът Будимир Куйович е излязъл от пандиза. Причината - изтърпял 16-годишната си присъда. Той бе желал и предварително освобождение, само че съдът му отхвърли.

Част от нея Куйович стопил посредством работа в пандиза. Там 2 дни труд се броят за 3 излежани. Докато изтърпяваше присъдата си, Куйович се забърка в скандал, до момента в който бе в отпуска. Той бе арестуван в края на август 2019 година на автомагистрала " Тракия " да кара с подправена брошура, издадена в Португалия. Затова в началото бе изместен и от лек режим трябваше да доизлежи присъдата си на непоколебим. В следствие съдът анулира наказването, напомня " 24 часа ".

Куйович се прочу, откакто бе задържан на 31 декември 2007 година и упрекнат като водач на незаконна група, която се занимава с трафик на дрога от Турция през България към Европейски Съюз.

По това време той съобщи, че като предприемач давал пари на вътрешния министър Румен Петков и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Валентин Петров, с цел да си обезпечи успокоение. Тези изказвания не се потвърдиха. Скандалът към черногореца се разрасна и докара до оставката на Петков като министър.

В коментар за подозренията, че е имало политически чадър над наркотрафиканта, Петков произнесе фразата: “Куйович, Муйович, Уйович... всеки, който приключва на тази сакрална сричка, да излезе и да каже – моите връзки с Иван, Стоян, Петров и Драган са такива ”.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР