Наркотици са една от работните версии за двете убийства в

...
Наркотици са една от работните версии за двете убийства в
Коментари Харесай

Нова разтърсваща версия за двете убийства в Костенец

Наркотици са една от работните версии за двете убийства в Костенец, въпреки към момента да не е доказана от следствието, съобщи TrafficNews.

Застреляната фризьорка Милена Шишкова от няколко години е влезнала в схемата на наркопласьорите и е предложила кокаин и хероин, настояват осведомени с локалния ъндърграунд. Самата тя признавала единствено, че пуши "весели цигари ".

За връзката на Милена с наркодилъри показа и Валентин Петров, ден преди да бъде открит погубен. Хората в Костенец пък виждат в нарковерсията пояснение за внезапното замогване на братовчеда и някогашната жена на обвинения за двойно ликвидиране Стоян Зайков-Чане. Валентин неотдавна си купил безценен автомобил и апартамент в София. Милена пък бързо построила своята къща, в която живеела след раздялата със Стоян. Макар самият Чане и техният наследник Стивън да помагали за строителството, парите за повдигането на солидния дом осигурявала Милена.

Направената експертиза след гибелта на фризьорката обаче била безапелационна, че тя не е взимала опиати.

"Тя и Валентин продаваха, само че не използваха ", настояват и локалните хора в Костенец. Засега не е ясно и по какъв метод следата към дрогата може да е обвързвана с двойното ликвидиране.

Местните зевзеци пък към този момент прекръстиха Костенец в КостенЧане поради неоткриваемия някогашен пандизчия, който е главен обвинен и за двете убийства.

Безуспешното му търсене е на път да помрачи абитуринтските балове в града, както и идните избори, тъй като хората заобикалят да напущат домовете си поради страха от Чане.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР