Наркотични вещества иззеха служители на РУ – В. Търново и

...
Наркотични вещества иззеха служители на РУ – В. Търново и
Коментари Харесай

Спецакция във Велико Търново и Горна Оряховица срещу разпространението на наркотици

Наркотични субстанции иззеха чиновници на районно управление (на МВР) – В. Търново и Г. Оряховица при профилирана интервенция за противопоставяне разпространяването на наркотични субстанции. Това оповестиха от ОДМВР-Велико Търново.

Снощи в 21,00 ч. в регионалния град е осъществена инспекция на 22-годишен мъж от Килифарево и 19-годишно момиче от В. Търново. В двамата са открити и конфискувани по към грам растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. Те са арестувани с полицейски ограничения до 24 часа. Срещу тях са стартирани бързи производства.

Вчера по обяд в Г. Оряховица е осъществена инспекция на 16-годишно момче от Стражица. Намерени са 9 свивки, съдържащи растителна маса, с тегло към 10 грама, които при полеви наркотетест са реагирали на канабис.

Няколко часа по-късно при инспекция на 19-годишен локален гражданин са открити и конфискувани още към 15 грама растителна маса, реагираща на канабис и електронна везна.

Младежът е арестуван с полицейска мярка до 24 часа. Електронна везна и към 4 грама от същото вещество са открити и в различен 19-годишен от с. Първомайци. Срещу всички са стартирани бързи производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР