Наркоготвачът Цветан Трифонов от бургаски жк. „Братя Миладинови” ще посрещне

Наркоготвачът Цветан Трифонов от бургаски жк. „Братя Миладинови” ще посрещне ...

Наркоготвачът Цецо го закъса здраво, едва ли си представяше, че....


Наркоготвачът Цветан Трифонов от бургаски жк. „Братя Миладинови” ще посрещне рождения си ден на 6 юли зад решетките, докато изтърпява 10-месечно ефективно наказание, пише flagman.bg.

В съдебната зала на Бургаския окръжен съд днес стана ясно, че защитникът на Трифонов – адв. Веселина Василева и представителят на държавното обвинение са сключили споразумение, а самият Цветан се признал за виновен.

БЛИЦ припомня, че той е обвинен в това, че на 6 септември 2016 година е бил спипан с пико и марихуана, а при последвало претърсване на дома му в жк. „Братя Миладинови” са открити още наркотици, солидно количество химични материали, реактиви и прекурсори за приготвяне и производство на дрога.

В апартамента униформените намерили няколко алуминиеви пликчета с коноп, а марихуаната Цветан държал в бели листи хартия А4. Цветан Трифонов имал и предишни крими прояви, но вече си взел поука, посочи той пред магистратите – макар да не е женен, има две деца и работи като заварчик.

Освен 10-месечното ефективно наказание, бургаският съд потвърди и взетата мярка за забрана за напускане на страната спрямо Трифонов.

Източник: blitz.bg