Наркоготвачът Димитър Капитанов-Капито отново се е върнал зад решетките. Бургазлията

...
Наркоготвачът Димитър Капитанов-Капито отново се е върнал зад решетките. Бургазлията
Коментари Харесай

Мощен удар на полицията в Бургас! Арестуваха известния...

Наркоготвачът Димитър Капитанов-Капито още веднъж се е върнал зад решетките. Бургазлията е задържан преди броени дни от чиновници на Първо районно управление (на МВР) в апартамент в бургаския ж.к. „ Славейков “ , написа Флагман.бг .

Ченгетата получили оперативна информация за местонахождението на Капито и работили стремително. Той е търсен към този момент близо 2 месеца, защото би трябвало да бъде пратен в пандиза, с цел да излежи 4-годишна присъда за разрушена нарколаборатория в личния му дом.

Полицаите заварили Капитанов в жилището дружно с две дами – гаджето му Нана и нейна другарка на име Мила, разкриха нашите източници. След претършуване пък униформените разкрили още от обичаната синтетична дрога на наркоготвача.

Припомняме, че досега Капито е осъждан 10 пъти поради опиати. Парадоксалното е, че бургазлията е хванат отново с дрога още на идващия ден, откакто подписва съглашение за последния случай. Тогава обаче гаджето отървава Капито от решетките, заявявайки че опиатите са нейни.

След последната издънка Капитанов най-вероятно няма да излезе скоро а независимост. Бургазлията е неприкрит рецидивист и мъчно ще се избави с кумулиране на наказванията. Юристи разкриха пред Флагман.бг, че последната му присъда по всяка възможност ще бъде увеличена от 4 на 6-7 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР