Наркодилър проявява изобретателност в незаконните си продажби, като включва пакети

...
Наркодилър проявява изобретателност в незаконните си продажби, като включва пакети
Коментари Харесай

Наркодилър бие барове McVitie`s Penguin с канабис в опит да увеличи повече продажби

Наркодилър демонстрира досетливост в противозаконните си продажби, като включва пакети от блокчета торта McVitie`s Penguin с поръчки за канабис.

Екранна фотография на известие от дилъра, предлагащо 4,5 грама от опиата от клас B дружно със сладките изкушения, стана вирусна в Twitter/X, откакто беше споделена от акаунта @shottatexts - страница, която разгласява странни, изпратени от консуматори послания от подземния свят.

WhatsApp демонстрира, че необикновената оферта е била еднократна за първия човек, който отговори. Той гласи: „ Следващите 4,5 г/£30 получават безвъзмездни блокчета торта с пингвин към поръчката! Активни 24/7 покупко-продажби, които се извършват, просто попитайте. “ Сделката даже обърна главите на елементарните спазващи закона жители, които се пошегуваха, че прибавянето на питейни заведения Penguin я прави изкушаваща.

Един консуматор на X написа: „ Дори не допирам екипировка, само че при сходни покупко-продажби, които се чукат, е мъчно да се устои. “ Друг се пошегува: „ Обичам положителната договорка “....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР