Нариндър Каур говори за ужасяващия момент, когато Лорънс Фокс публикува

...
Нариндър Каур говори за ужасяващия момент, когато Лорънс Фокс публикува
Коментари Харесай

Нариндър Каур наруши мълчанието относно снимката на Лорънс Фокс с горна пола и чувства, че „е нападана всеки ден“

Нариндър Каур приказва за ужасяващия миг, когато Лорънс Фокс разгласява нейно изображение с горна пола в своя акаунт в X - и опустошителните последствия, които е имал върху живота й.

51-годишният ефирен коментатор, който се е появявал в редица платформи през годините и даже е дебатирал постоянно с Fox в предишното - се е счупил мълчанието й за травматичното прекарване, което е имала, откогато той разгласява изображението в обществените медии. Нариндер споделя объркването си за какво би направил сходно нещо, признавайки, че въпреки да не са били другари, те са били „ другарски “.

По това време Фокс се е опитал да отбрани дейностите си, като твърди, че Нариндер е засрамил приятелката си, някогашната Мис Британия Лейлани Даудинг, и че той я е защитавал. И въпреки всичко Нариндър отхвърля изказванията си, казвайки на The Times: „ Лейлани ме назова ку**т в Twitter/X. По-късно Фокс ме упрекна, че съм я подлагал на критика, че „ извади баба си “ – негови думи. Как някой може да мисли това за мен не е за поверие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР