Наричат ги бръмчалки по много причини, които няма нужда да

...
Наричат ги бръмчалки по много причини, които няма нужда да
Коментари Харесай

От спонсор на спонсор: Родните мацки, които се фукат със скъпи коли

Наричат ги " бръмчалки " по доста аргументи, които няма потребност да ти обясняваме. Те са едни от най-известните дами в България, които се бият в гърдите, че са постигнали всичко изцяло самички. Е, ние не подлагаме на подозрение изказванията им... въпреки всичко сами си намират спонсорите. 

Ето няколко родни мацки, които се фукат със скупи коли, които са им подарени. Един съвет преди този момент обаче - милички, бъдете сигурни, че сте го вързали този паралия, че след това си взема подаръците назад!

Мария

Марето скача, търси, рови и все намира топ мъже. Умее ги тя нещата в любовните взаимоотношения и омайва мъжете, а в това няма нищо неприятно. Всеки заслужава обич и половинка в живота, само че за Мария митове се носят. Всеки мъж ѝ подарява по една кола, а тя наложително се фука в нета. Миньончето получи като подарък „ Ферари “ от своя брачен партньор Мирослав. С мощната кола се похвали самата певица, като показа няколко фотоси и къси видеа. Според осведомени цената на сходна спортна кола варира сред 450 и 500 хиляди лева Интересно е някой въобще ревизира ли по какъв начин купуват такива коли? Или от една институция споделят: " Логика... Няма!? ".

Виж още: Богати, само че без усет: Кичозните облекла на едни от най-известните дами в света

Яна Димитрова

Половинката на Петко Димитров - Яна, също кара супер автомобил. Мацката обикаля столицата с чисто нов " Мерцедес ". Клюката е, че Петко е подарил колата на Яна, само че двамата са от толкоз години дружно, че е изцяло обикновено да бъде по този начин.

Виж още: Селфи в асансьора: Гери-Никол се щракна без сутиен в прилепнала блузка

Николета Лозанова

НиЛо залага на немското качество и кара голям " Мepцeдес ". Половинката на Ники Миxайлов сама кара по разрушените булеварди, само че калата прави съществено усещане. Цената не е по никакъв начин дребна и сигурно с екстрите минава 300 000 лв..

Анджелина Атанасова

Плеймейтката Анджелина, която нашумя единствено с домашното си порно, влиза в тима на дамите, каращи скъпи коли. Силиконката кара немска кола за хиляди, само че родин таблоиди настояват, че колата е подарък от богат ухажор, само че сексбомбата не разкрива сходни елементи. Възможно е и сама да си е купила колата, тъй като има бизнес с облекла.

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/, https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/, https://www.instagram.com/andjellinaatanasova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР