Наричам го: Datchet High Street, 13:50. 11 март. Официално достигнахме

...
Наричам го: Datchet High Street, 13:50. 11 март. Официално достигнахме
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън официално достигна дъното

Наричам го: Datchet High Street, 13:50. 11 март. Официално достигнахме това, което би трябвало да бъде безспорната най-ниска точка на Kategate, когато тухлена стена в другояче незабележително английско село се трансформира в обект на гневно онлайн наблюдаване и откровена фикс идея.

Въпросната стена е в Datchet в Berkshire и повода, заради която обществените медии обърнаха капака си и излязоха от дълбокия край, обсъждайки цвета на тухлите в упоменатата стена, е, че в понеделник следобяд английско време Кейт, принцесата на Уелс, беше снимана да минава около него, до момента в който пътуваше със брачна половинка си принц Уилям за Лондон. (Той беше на работа за деня на Британската общественост в Уестминстърското абатство; тя имаше частна среща.)

Принцесата, която светът познава от години – съвършена, излъскана, постоянно сияеща и раждаща възхитително шоколадови деца – беше сменена от жена, която преди малко беше брутално засрамена, принудена да сервира първото обществено опрощение за нейната кралска кариера, а в този момент се о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР