Наричал е своите студенти деца. Обичал ги е. И тази

...
Наричал е своите студенти деца. Обичал ги е. И тази
Коментари Харесай

25 от децата на Стефан Данаилов създадоха книга с разкази в негова чест


Наричал е своите студенти деца. Обичал ги е. И тази обич е била взаимна. Отвъд специалността и НАТФИЗ, той ги учил и по какъв начин да живеят. И това е дало своя отпечатък върху една цяла група от актьори, които назовават себе си общественост и благословени. Общността от студентите на Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в има своя представителна извадка в книгата " Колко е елементарно да бъдеш обичан ". Двадесет и пет описа за Мастъра, от първо лице само число, обединени от любовта към него и увереността, че той в никакъв случай няма да бъде пропуснат, предава Българска телеграфна агенция.

Изданието на " Колибри " имаше своята публична премиера в София, под намерено небе, след следващия летен дъжд.

На събитието присъстваха Ваня Щерева, Евгени Будинов, Свежен Младенов, Ованес Торосян, Ана Пападопулу, Георги Блажев.

" Може би един ден ще се появи доста по-голям артист. Но няма да се появи подобен човек като Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в. Защото той беше цялост от извънредно доста чисто човешки качества. Такива, каквито в днешно време са безспорен недостиг ", сподели актьорът Дарин Ангелов.

" Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в не е за разказване. Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в е за прекарване “, сподели актьорът Никола Парашкевов. София Бобчева си спомни за " свръхестествените моменти ", част от връзката й с преподавателя. " Една нощ сънувах, че двамата с Мастъра пием кафе в Народния спектакъл. Не го бях виждала три години. Скоро по-късно ме назначиха в Народния спектакъл и, влизайки в театъра, попаднах на Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в в кафенето ", описа тя.

" Не описваме историите на някой, който е оставил зад себе си просто доста огромни функции, някой, който има доста огромно значение за културата или някой, който е бил учител по учебник. Защото имам вяра, че има ужасно доста експерти, които могат да научат своите студенти, възпитаници, деца на тънките елементи на специалността. Но това, което е доста мъчно да се преподаде на някого, е в действителност по какъв начин да го живеем този живот. Много сложна задача е това с живеенето на живота, само че ми се коства, че Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в е успявал да бъде тази канара, от която всички имаме потребност от време на време ", сподели редакторът на изданието Александра Александрова.

Ива Папазова, също ученичка на Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в, дава концепция за книгата. Първоначалният подтик за основаването на тома идва, откакто актрисата схваща за кончината на преподавателя си.

" Седнах на леглото и ми стана някак доста тъжно, все едно някакъв супер специфичен интервал си е отишъл от моя живот. И няма повече да се повтори, макар че от дълго време към този момент не бях негова студентка. И си мислех по какъв начин някакви хора ще аплайват в НАТФИЗ, обаче няма да имат шанса да се допрян до този човек ", описа тя. " Той е бил учител в другите интервали от живота си - когато е бил на върха, когато са пристигнали измененията, когато е бил министър на културата, когато е бил болен. И някак си това се усеща, съгласно мен, в тези разкази ", добави още Ива Папазова.

Актьорите, разказали своите истории, са Параскева Джукелова, Иван Бърнев, Асен Блатечки, Свежен Младенов, София Бобчева, Антоанета Добрева-Нети, Иван Юруков, Павел Иванов, Ралица Паскалева, Лидия Инджова, Александър Кадиев, Деян и Дарин Ангелови, Стефания Колева, Явор Вълканов, Ваня Щерева, Ненчо Илчев, Евгени Будинов, Никола Парашкевов, Ана Пападопулу, Валери Йорданов, Асен Данков, Радина Боршош, Севар Иванов, Евелин Костова и Башар Рахал.

Работата по " Колко е елементарно да бъдеш обичан " лишава към две години. Любопитна е корицата, на която Стефан Данаилов  Стефан Данаилов Стефан Данаилов е прочут български артист, политик от Българска социалистическа партия, министър на културата в е нарисуван с въглен от Теодора Югова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР