Наред с всички други качества, Мадона има и едно, което

...
Наред с всички други качества, Мадона има и едно, което
Коментари Харесай

Тайната на Мадона да изглежда винаги секси

Наред с всички други качества, Мадона има и едно, което никой не може да ѝ отхвърли. Винаги да притегля вниманието към себе си.

Тези дни звездата на два пъти даде да се разбере, че ремиксът на Frozen, който направи с Fireboy DML е подготвен. По този мотив тя разгласява доста свои фотоси.

Всички те са в присъщия ѝ жанр - руса коса, черно облекло, черни очила, мрежести чорапогащи, кръст и хайде отново - фокус върху дупето. Което пък още веднъж ни накара да се запитаме по какъв начин на 63 години звезда съумява да наподобява по този начин.

Кралицата на попа фактически е в топ форма от главата до петите, а една от аргументите за това е фитнесът. Тя тренира в зала с инструктор шест дни в седмицата, което несъмнено ѝ оказва помощ да поддържа форма, написа Yahoo!Life.

Треньорът ѝ Крейг Смит разкри, че тези шест пъти тя е във фитнеса за най-малко 30 минути. " Променям тренировките всеки ден ", сподели той пред Daily Mail Australia. Така тя прави композиция от кръгови, интервални и тренировки със противодействие.

Мадона практикува също бокс, бойни изкуства, занимава се и с йога. Но обичаната ѝ подготовка наложително включва кардио, добавя Смит. Не знаем дали единствено тренировките са повода певицата да наподобява много по-млада за възрастта си. Може би всичко зависи от това на какъв брой се и усеща човек...

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР