Наред с протичащия в Интер Експо Ценътр Автомобилен салон, в

...
Наред с протичащия в Интер Експо Ценътр Автомобилен салон, в
Коментари Харесай

Фестивал на скоростта в София

Наред с протичащия в Интер Експо Ценътр Автомобилен салон, в столицата се организира и първото в България ревю за първокласни и спортни коли - Sofia Festival of Speed (Фестивала на скоростта в София). Ивентът чака гости на бул. “Цариградско шосе” 159, Benchmark Business Center, в София.

Посетителите (вход свободен) могат да се насладят на суперавтомобили от марките Ferrari, Maserati, Lamborghini, Mercedes-Benz, Porsche и доста други, които могат да се допрян онлайн. На място ще бъдат показани извънредно и други марки преди формалния им дебют в България, което ще стане за пръв път точно на Sofia Festival of Speed.

Любопитно е и, че на ревюто участва и специфична Tesla Model Y, една от едвам 20-те в света с персоналния автограф на Илон Мъск, създателя на марката. Електромобилът е елегантно брандиран с логото на Електрохолд като знак на поддръжката на компанията за развиването на електрическата подвижност в България.
`Фестивал

Организатор на Sofia Festival of Speed e Авто Юнион АД, която предлага в България 9 марки коли, след които Ferrari и Maserati. Целта на уредниците е да показват на аудиторията коли, които рядко могат да бъдат видяни по улиците. Освен реномирани марки посетителите ще могат да видят коли със сериозна спортна история, натрупали километри по международните писти, рали и дрифт коли.

Идеята за Sofia Festival of Speed идва от огромния фестивал на скоростта Goodwood, който се организира всяка година през лятото на територията на Гудууд Хаус, Западен Съсекс, Англия. Фестивалът събира на едно място хиляди ретро спортни коли. Организаторите на Sofia Festival of Speed имат упоритостта да трансфорат събитието в годишен празник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР